Thursday, 5 November 2009

Sunday, 1 November 2009

rugby games



Hari ni telah memnbauat sesautu di luar tabii..oops....@luar kebiasaan...to be truth,kalau pegi stadium likas sebelum ni tunggu hubby habis main badminton,tapi hari ni...aku telah pergi menonton RUGBY games..international games...huh..ganaz bunyinya..kononlah..padahal bukan minat pun games ni..saja bawak adik lelakiku bersosial..dan aku...apa lagi snap2..tu je lah yg aku tau...

day out...




minggu ni rasanya hujung minggu yng best...sebab next week aku akan bercuti...tadi pagi lepas balik kerja malam yg cool..balik tu terus singgah kedai mamak beli roti canai buat sarapan pagi...selepas sarapan..ajak adik aku yg lelaki tu berkaraoke (di rumah ja) ...lama benar tak test power ni..bagus juga di saat2 release tension ni kan...fateen sudah buat muka masam sebab jam sepuluh aku belum lagi bersiap2...seba dah janji dengannya mau keluar ke bandar pagi tu..yup aku dan dia saja...there must be one day in a week that i spend the whole day with her ONLY...she will be very happy and excited...but in the middle of our outing day..she will ask about her little brother,who just stayed at home with his nanny..hmm..she must be missing him by now...i thought...

so tujuan kami jenjalan bukan mau belanja habis2an...tunjuk sana sini semua dapat ..NO..just menghabiskan masa bersama...have some drink and the most imprtant thing with me is ..the photoshoot session...coz for me Fateen had photogenic face and she will pose in any way that i like ... i luv it...tambahhan agi nak test power my new gadget....my new lense..nikkor 35mm f 1.8 ...i fall in love with this lense already....that official....ok it almost 12 15...got to go...coz tmrw got anothr photoshoot at likas stadium.