Thursday, 12 March 2009

happy 4th wedding Anniversary


sekejap ja kan masa tu berlalu, pejam celik(2x) sdh lebih 4 bulan abang study di Uk...sorang2...dan kala berjauhan gini tika tarikh2 penting tu yang lagi memberi kesan..like today...is our 4th anniversary...if he is around i'm sure we will have our "special dinner" outside or stay in the Hotel for privacy purposes...but this year ijust can make a picture collage...and his first love letter was included...hehe...it was in 2002...hmm..i knew him almost 7 years...and alhamdulillah he is the great man ever in my life....however he wasn't like the romantic type of man...i still could feel it in a way he act...abang..really miss u at this moment....may our love and passion will always blossom in our heart dear...

u're my everything....

p/s i'll be waiting

Monday, 9 March 2009

edit2





Hari ni aku bored sikit,kalau ada abang sdh aku ajak g jenjalan di KK tu,tapi memandangkan kalau aku pigi juga alamatnya aku juga lah yg kena drive...heee..tu yg buat aku malas tahap gaban..nasib hari sabtu hari tu sdh jenjalan,jadi ndak lah terasa menyesl sgt terperap di rumah...
so lepak2 dirumah..akupun try software adobe dalam laptop aku ni..so ndak la terasa nyesal beli ...pakej dalam ni pun boleh tahan..hmm...so software yg selama ni aku cari2 rupanya dtg tanpa diundang...so tugasku...try n error la...itulah hobby org yg suka ambil gambar mesti suka edit gamar juga la kan..betul nggak...heheh..so ni ada sedikit hasil2nya

Sunday, 8 March 2009

Agak lama juga aku tinggalkan blog aku yg satu ni..bukan tiada idea tapi bertukar angin ke blog aku yang lain..so sajalah kali ni nak put entry....alamak kali ni mmg mental block