Tuesday, 27 October 2009

bosan dengan anak2 yang sering demam/sakit..ketahui cara yang terbukti selam 50 tahun ini...mendapat iktiraf para doktor dan pakar dr seluruh dunia

Bosan..jika anak2 tidak henti2 sakit...silih berganti...tugasan di tempat kerja pn belum habis di fikirkan..anak2 pulak sakit..dan terpaksalah kita bersengkang mata demi anak kita yang tersayang...ubat?antibiotk?vitamin?sudah boleh buat stor farmasi jika dikumpulkna di rumah...anak sakit....kerja terganggu...pelajaran terganggu..penumbesaran anak jga jadi tersekat...
Itulah mungkin kenapa ramai para doktor dan pakar2 perubatan prcaya akan 4life transfer faktor...
iya bukan supplement biasa..malah ia mengandungi "transfer factor"yang boleh meningkatkan imuniti badan secara 200-400 %...apa yg istimewa jika imuniti badan dapat dipertingkatkan sehingga ke tahap itu?tentunya dapat mengelak dari jangkitan atau terkena penyakit2 kronik...
IMUNITI...
pelbagai jenis penyakit yang berpunca dari imuniti badn....

4 life transfer factor...ketahuinya dan hubungi saya jika berminat dengan lebih lanjut..tentang khasiat dan peluang sekiranya menjadi ahli...0138567479 @ email me..
ajnabi445@yahoo.com

p/s Saya telah guna untuk ibu/ibu mertua/fateen/dan keluarga ...kerana sudah bosan dengan ubat2 biasa yang hanya memberi kesan sementara....anda cuba anda tahu...

NO REGRET...

more about 4life

Thursday, 22 October 2009



hari ni menjenguk sebuah blog teman yang sedang mengambil cuti tanpa gaji ikut suami belajar...betul2 mengimbas kembali 2 tahun yg lalu ..2007-2008....hmm..cepatnya masa berlalu,kini aku sudah setahun kembali bekerja...faez pun lagi sebulan genap setahun...
Hmm...ntahlah..perasaanku kini bercampur baur dek kepayahan di tempat kerja ku sekarang,akibat kekurangan doktor yg kritikal...time skrg ni lah fikir nak resign la/quit/cuti panjangla...hish...tp sampai satu tahap perasaan tu hilang juga...hmm..biasalah time kita tension semua fikiran spontan tu cepat saja fikir benda2 gtu...tapi kalau dah kembali waras...fiikirkan semua komplikasinya then baru rasa tak jadi...hmmm

Tuesday, 13 October 2009


thanks to hubby for being there during RAya...