Thursday, 6 December 2012

Aqeef Azfar

alhamdulillah..sudah selamat melahirkan anak lelaki ke 3 ku pada 23 NOv 2012...secara normal...uneventful...and tell u what i discharge home the same day i admitted...hehe(special case ..ok!)
so nama dia secara rasminya adalah Aqeef Azfar bin Abu Bakar.
Berpantang kali ni aku banyak dibantu oleh ibu mertuaku dan ipar2 ku..thanks ..hanya Allah yang mampu membalas.Dari tarikh hari ni pun..beberapa hari lagi baby ni akan di bawa ke Lahad datu..neneknya akan jaga dia disana maybe for 3 months...Thanks again..i know it a hard decision to make..but kalau fikir2kan balik dgn aku yg tiada maid...susah aku hendak menguruskan afeeq dan aqeef dalam satu masa.Afeeq lagi 5 bulan genap usianya 2 tahun,then masa tu baru aku rasa confident hendak menguruskan mereka serentak.
Semoga Allah sentiasa melindungi anakku Aqeef selama di sana. amin